Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Asiakkaan käyttöön on tarjolla selainpohjaiset myynti- ja ostolaskutyökalut sekä valmiudet tärkeiden asiakirjojen sähköiseen arkistointiin. Myynti- ja ostoreskontrat on myös mahdollista ulkoistaa tilitoimiston hoidettavaksi.

 

Kaiken kokoisille yrityksille on tarjolla kattavat kirjanpitopalvelut, jotka sisältävät viranomaisilmoituksista huolehtimisen ja kuukausikohtainen raportoinnin yrityksen tuloksen kehittymisestä.

 

Huolehdimme asiakkaiden tilinpäätöksien toteuttamista sekä tasekirjan laatimisesta, teemme myös tarvittavat valmistelut tilintarkastuksia varten yhteistyössä tilintarkastajien kanssa.

 

Asiakkaat voivat ulkoistaa palkanlaskentansa meille, jolloin me huolehdimme myös tarvittavien viranomaisilmoitusten laatimisesta sekä annamme neuvontaa palkka- ja työsuhdeasioita koskevissa kysymyksissä.

 

Asiakkaan liiketoimintaa analysoimalla tarjotaan ammattitaitoista neuvontaa ja opastusta liiketoiminnan kehittämisessä yrityksen kulloisenkin tilanteen edellyttämän tarpeen mukaisesti.

 

Asiakkaillemme on tarjolla asiantuntevaa veroneuvontaa kaikissa henkilö- ja yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä veroilmoitusten ja verovalitusten laatimisessa.

 

Taloyhtiöille on tarjolla laajat isännöintipalvelut, sisältäen mm. kirjanpidon, vuokrankannon, vero- ja vuosi-ilmoitusten laadinnan, asukasneuvonnan sekä taloyhtiön tärkeiden dokumenttien hallinnan.

 

Tarjoamme asiakkaille ammattitaitoista ja asiantuntevaa neuvontaa kaikenlaisten kauppa- ja muiden asiakirjojen valmistelussa ja laadinnassa sekä valmiuden dokumenttien turvalliseen säilytykseen ja hallintaan.

 

On kyseessä sitten uuden yrityksen perustaminen tai jo olemassa olevaa yritystä koskevien asioiden käsittely, niin olemme aina valmiita tarjoamaan neuvoja ja opastusta tilanteessa kuin tilanteessa.